* برگزاری سومین همایش بین المللی علوم شناختی: تهران، 15-13 اسفند 1387

سومین همایش بین المللی علوم شناختی در ایران به ابتکار پژوهشکده علوم شناختی و با مشارکت دانشگاه تربیت مدرس در روزهای 13 تا 15 اسفند 1387 در تهران برگزار می شود.  در این همایش که بر آموزش و پرورش شناختی تاکیددارد، علاوه بر پژوهشگران ایرانی، استادانی از کشورهای مختلف، از جمله  يونان، لهستان، چين، سوئد، آلمان، آمریکا، هلند، سنگاپور، بریتانیا، سوییس، کانادا، و نیوزیلند نیز شرکت دارند.  در کنار برنامه سخنرانی ها و ارایه آخرین دستاوردهای شناختی در این کنفرانس، کارگاه های آموزشی نیز با هدایت اساتید خارجی و ایرانی جهت دانشجویان و علاقمندان ترتیب داده شده است.

در میان سخنرانی های کلیدی که قرار است در سومین همایش ارایه شود می توان برای نمونه به عنوان های زیر اشاره نمود: پروفسور سمير زكي، يونيورسيتي كالج لندن، انگلستان: "ابهام در هنر و در مغز"؛ دكتر كمال خرازي، دانشگاه تهران و پژوهشکده علوم شناختی، ايران: "علوم و فن آوريهاي شناختي و آموزش و پرورش"؛ پروفسور بروس اورماير، دانشگاه مينه سوتا، ايالات متحده امریکا: "نقش فرايندهاي ارتباطي اوليه در شناخت و رفتار انتخابي"؛ پروفسور رالف فايفر، دانشگاه زوريخ، سوئيس: "شناخت: تعامل مغز، بدن و محيط"؛ دكتر حسين استكي، پژوهشكده علوم شناختي، پژوهشگاه دانش هاي بنيادي، ايران: "رده­بندي صورت توسط سلول­هاي غيرمربوط به شناسايي صورت."

3rd ICCS Poster
دو دوره پیشین کنفرانس های بین المللی علوم شناختی به ابتکار پژوهشکده در سال های 1380 و 1382 برگزار شد.

علاوه بر دانشگاه تربیت مدرس، که این همایش سه روزه به صورت همزمان در محل سالن های شهید مطهری و علامه جعفری آن برگزار می شود، دانشگاه ها و موسسه های آموزشی و غیر آموزشی زیر نیز در برگزاری این همایش همکاری داشته و یا از آن حمایت مالی نموده اند:

o        پژوهشكده علوم شناختي، پژوهشگاه دانش هاي بنيادي

o        انجمن روانشناسي ايران

o        انجمن زبانشناسي ايران

o        انجمن علمي روانشناسي باليني ايران

o        انستيتو روانپزشكي تهران، مركز تحقيقات بهداشت روان و گروه روانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي ايران

o        گروه مهندسي پزشكي، دانشگاه صنعتي امير كبير

o        آزمايشگاه ارزيابي روانشناختي، مركز ملي مطالعات اعتياد

o        مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه ايران

o        بانك توسعه اسلامي

o        سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي اسلامي

برای اطلاعات بیشتر لطفا به پایگاه اطلاعاتیwww.iccs.ir    مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 88935054 داخلی 1 تماس حاصل فرمایید.