* برگزاری کارگاه Eye Tracking پروفسور رامش کومار میشرا، دانشگاه الله آباد، هندوستان

با دعوت پژوهشکده علوم شناختی، پروفسور رامش کومار میشرا، استاد علوم شناختی دانشگاه الله آباد، هندوستان، کارگاه دو-روزه ای را در زمینه Eye Tracking در 5 و 6 مهر 1388 در محل پژوهشکده برگزار می کند.

عنوان کامل کارگاه چنین است:

Using Eye Tracking in Language-Vision Research: Theories and Applications

شرکت در این برنامه، که در دو نشست دو ساعته (18-16 روزهای یکشنبه و دوشنبه) انجام می شود، برای همه علاقمندان آزاد است.

هزینه ثبت نام در کارگاه 400،000 ریال (چهل هزارتومان) است که برای اعضای پژوهشکده و دانشجویان با منظور 50 درصد تخفیف 200،000 ريال (بیست هزار تومان) می باشد.  شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت نام  را به حساب جاری سیبا شماره 0105994695007 نزد بانک ملی واریز نموده، و شماره و تاریخ رسید پرداخت را از طریق تلفن و یا نمابر جهت ثبت نام به پژوهشکده اعلام نمایند.

پروفسور کومار میشرا از ساعت 14:30-13 روز پنجشنبه،  9 مهر نیز سخنرانی در سالن کنفرانس پژوهشکده علوم شناختی ایراد خواهد نمود.  عنوان این سخنرانی، که شرکت در آن نیز برای همه علاقمندان آزاد می باشد، چنین  است:

Multi-modal Interactions: Semantics, Phonology and Literacy

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام لطفا با شماره تلفن 88802063-021 داخلی 1 تماس گرفته و یا به محل پژوهشکده مراجعه فرمایید. شماره نمابر: 88900526-021