* تقدیر از سردبیر سابق و معرفی سردبیر جدید فصلنامه تازه های علوم شناختی

(متن اصلاح شده): در مراسمی که به مناسبت خداحافظی دکتر مجید صادقی، سردبیر پیشین فصلنامه تازه های علوم شناختی، روز پنجشنبه، 28 آبان، در سالن همایش های پژوهشکده برگزار شد، دکتر سید کمال خرازی، رییس هیات امنا، ضمن سخنانی از تلاش های چند ساله  وی در مقام سردبیری فصلنامه قدردانی نمود.  دکتر صادقی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، و از متخصصان روانپزشک بیمارستان روزبه در تهران است.  وی که هم اکنون از اعضای هیات تحریریه Iranian Journal of Psychiatry  می باشد قرار است به عنوان عضوی از شورای نویسندگان به همکاری خود با فصلنامه علوم شناختی ادامه دهد.

در همین گردهمایی، که با شرکت دکتر رضا زمانی، سرپرست، و تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشکده برگزار شد، دکتر علیرضا کیامنش که از شماره بهار 1388 عملا کار سردبیری تازه های علوم شناختی را آغاز کرده بود به طور رسمی به عنوان سردبیر جدید این فصلنامه معرفی شد.  دکتر کیامنش، دارنده تخصص در روان سنجی، دکترای خود را در سال 1982 از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس دریافت نمود.  وی از سال 1363 تا هنگام بازنشستگی خود در سال 1386 عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم بود.  علاوه بر تالیف های متعدد، دکتر کیامنش سردبیری نشریه "نوآوری های آموزشی"  را نیز بر عهده داشته، و با نشریه های گوناگون در زمینه های روان شناسی و علوم تربیتی همکاری می کند.  از جمله، وی هم اکنون، در هیات تحریریه فصلنامه های "مطالعات برنامه درسی،" "تعلیم و تربیت،" "پژوهش های روان شناختی،" و "تحقیقات علوم رفتاری" عضویت دارد.