امضای تفاهمنامه همکاری میان پژوهشکده علوم شناختی و دانشگاه حیدرآباد هندوستان

در سفر پروفسور ویپین سریواستاوا (Prof. Vipin Srivastava)، مدیر پژوهش های بین رشته ای در مرکز علوم اعصاب شناختی دانشگاه حیدرآباد، هندوستان، تفاهم نامه همکاری میان پژوهشکده و دانشگاه حیدرآباد امضا شد.

سفر سه روزه مقام علمی هندی در روزهای پایانی سال 1388 در پاسخ به دیدار دکتر کمال خرازی، رییس هیات امنای پژوهشکده، و هیات علمی همراه وی از دانشگاه حیدرآباد در اوایل همان سال صورت گرفت.  در این سفر، پروفسور سریواستاوا ضمن آشنایی با اعضای علمی-پژوهشی و بازدید از امکانات پژوهشکده، از آزمایشگاه داروسازی دانشگاه تهران نیز بازدید نمود.

در روز پنجشنبه، 20 اسفند، دانشمند هندی سخنرانی با عنوان:

"How information might be stored in biological neural networks: the nervous system might "orthogonalize" to discriminate"

در سالن نشست های پژوهشکده ایراد نمود.  در این جلسه، علاوه بر تعدادی از استادان، دانشجویان، و اعضای پژوهشکده، میهمانانی نیز از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی شریف، و  پژوهشگاه دانش های بنیادی (IPM) نیز شرکت داشتند.

پروفسور سریواستاوا دارای دکترای فیزیک در زمینه Condensed Matter Theory است، و علاوه بر تحصیلات در دانشگاه های الله آباد و رورکی، هندوستان، در دانشگاه هایی چون کمبریج نیز در زمینه های فیزیک و فیزیولوژی کار و پژوهش کرده است.  مدل های ریاضی عملکرد های مغز موضوع اصلی پژوهش های وی در زمان حاضر می باشد.