* برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرستان قبلی و جدید پژوهشکده

در مراسمی در روز پنجشنبه، 19 اسفند 1389 از زحمت های سه سال گذشته دکتر رضا زمانی، سرپرست قبلی پژوهشکده علوم شناختی قدردانی شد، و دکتر حمیدرضا پوراعتماد به عنوان سرپرست جدید پژوهشکده معرفی گردید.  در این مراسم که در سالن نشست های پژوهشکده برگزار شد دکتر کمال خرازی، ریاست هیات امنا، همکاران و شماری از دانشجویان شرکت داشتند.

دکتر زمانی، دارای دکترای روان شناسی بالینی از دانشگاه مینه سوتا (1353)، تا قبل از بازنشستگی در سال 1385 از دانشگاه تهران عضویت هیات علمی و در دوره هایی معاونت و نیز ریاست دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه را بر عهده داشته است.   دکتر زمانی همچنین رییس انجمن روان شناسی ایران، و بنیانگذار، مدیر مسئول و سردبیر مجله علمی "پژوهش های روان شناختی" است که در سال 1370 تاسیس شد.

دکتر خزازی در این مراسم ضمن قدردانی از نقش دکتر زمانی در پیشرفت هایی که پژوهشکده در چند سال اخیر داشته است، از جمله تقویت بخش آموزش دوره های تکمیلی علوم شناختی، ابراز اطمینان نمود که این مسیر پیشرفت همچنان در دوران دکتر پوراعتماد نیز ادامه خواهد یافت.

دکتر پوراعتماد دکترای روان شناسی بالینی خود را در سال 1377 از دانشگاه لندن دریافت نمود و از سال 1380 عضو هیات علمی گروه روان شناسی دانشگاه شهید بهشتی بوده، و در سال های 88-1385 ریاست دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی این دانشگاه را بر عهده داشته است.  علاوه بر فعالیت های پژوهشی و عضویت در شماری از مرکزهای مطالعاتی و گروه های حرفه ای، وی از سال 1389 مدیر مسوولی مجله "روانشناسی کاربردی" (علمی-پژوهشی) را نیز بر عهده دارد.