*سومین کارگاه آموزشی استفاده از واقعیت مجازی (Virtual Reality) در تحقیقات علوم شناختی روز یکشنبه 21 آذر تشکیل می شود.

سومین کارگاه آموزشی استفاده از واقعیت مجازی ( Virtual Reality ) در تحقیقات علوم شناختی روز یکشنبه  21 آذر ماه  در دو گروه مجزا  در محل پژوهشکده برگزار می شود. این کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزشی "مهارت های آزمایشگاهی علوم اعصاب شناختی و روان شناسی شناختی " ویژه دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) است.

کارگاه آموزشی "استفاده از واقعیت مجازی در تحقیقات علوم شناختی" برای دو گروه  از دانشجویان، هر یک به مدت سه ساعت و نیم از 8:30 الی 12 و 12:30 الی 16 توسط جناب آقای مهندس صفری زاده تشکیل خواهد شد.

تکمیل شدن  مراحل ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی 96-1395  ارائه فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کارگاه به دفتر آزمایشگاه انسانی و همراه داشتن کارت دانشجوئی معتبر از شرایط اصلی دانشجویان برای شرکت در کارگاه است.

دانشجویانی که در کارگاه ثبت نام کرده و سپس به هر دلیل در آن شرکت نکنند ناگزیر به پرداخت شهریه آن کارگاه می باشند.