*دومین کارگاه آموزشی پردازش سیگنالهای مغزی در محیط EEGLAB روز جمعه 19 آذر تشکیل می شود.

بخش اول از دومین کارگاه آموزشی پردازش سیگنالهای مغزی در محیط EEGLAB روز جمعه 19 آذر ماه در محل پژوهشکده برگزار می شود. این کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزشی "مهارت های آزمایشگاهی علوم اعصاب شناختی و روان شناسی شناختی" ویژه دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) است.

بخش اول از دومین کارگاه آموزشی "پردازش سیگنالهای مغزی در محیطEEGLAB " به مدت 8 ساعت از 9 صبح  توسط جناب آقای دکتر رضا خسروآبادی تشکیل خواهد شد.

کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه می بایست یک دستگاه لپ تاپ  لپ تاپ دارای برنامه MATLAB  و جعبه ابزارEEGLAB  با خود به همراه داشته باشند. برای بارگیری جعبه ابزار EEGLAB می توان به این سامانه مراجعه شود.

تکمیل شدن  مراحل ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی 96-1395  ارائه فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کارگاه به دفتر آزمایشگاه انسانی و همراه داشتن کارت دانشجوئی معتبر از شرایط اصلی دانشجویان برای شرکت در کارگاه است.

دانشجویانی که در کارگاه ثبت نام کرده و سپس به هر دلیل در آن شرکت نکنند ناگزیر به پرداخت شهریه آن کارگاه می باشند.