*وضعیت تحصیلی دانشجویانی که مراحل ثبت نام خود را تکمیل نکرده­اند به حالت تعلیق درآمد.

وضعیت تحصیلی آن تعداد از دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد که مراحل آموزشی و یا پژوهشی خود را می­گذرانند و در مهلت های مقرر برای انتخاب واحد و تکمیل مراحل ثبت نام خود اقدام نکرده اند از تاریخ 9 فروردین 1396 به حالت تعلیق در آمده است.

بر اساس آئین نامه های آموزشی دوره های دکتری تخصصی و  کارشناسی ارشد پژوهشکده، دانشجویانی که قبل از شروع هر نیمسال و یا در مهلت مقرر نسبت به انتخاب واحد و تکمیل مراحل ثبت نام  خود اقدام نکنند، غایب محسوب شده، از شرکت در جلسات امتحان یا پیگیری پایان نامه و رساله خود محروم گشته، دچار وقفه سنواتی خواهند شد.

دانشجویانی که تمایل دارند مشمول وقفه سنواتی نشوند لازم است دلایل عدم تکمیل مراحل ثبت نام خود را به صورت کتبی، تا روز پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه 1396 به دفتر آموزش تحویل دهند. درخواست های دریافتی در کمیسیون موارد خاص پژوهشکده بررسی و تصمیم مقتضی درباره آنها گرفته خواهد شد. بدیهی است در صورت عدم مراجعه، مسئولیت هر گونه مشکل آموزشی بر عهده شخص دانشجو خواهد بود.