*تاریخ ثبت نام و برنامه آموزشی نیمسال اول تحصیلی 95-1394 دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی

کلاس های درس نیمسال اول 95-1394 مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی از روز چهارشنبه اول مهر ماه 1394 شروع خواهد شد.

دانشجویان دوره های پیشین پژوهشکده می توانند از روز سه شنبه 17تا سه شنبه 24 شهریور ماه به صورت برخط و از طریق سامانه آموزشی پژوهشکده برای ثبت نام و انتخاب واحد اقدام نمایند.

مبلغ شهریه ثابت نیمسال اول و حق بیمه سالانه دانشجوئی همزمان با انتخاب واحد های درسی فقط از طریق سامانه آموزشی قابل پرداخت است.

کل مبلغ شهریه متغیر نیمسال اول، می بایست پس از  انتخاب واحدهای درسی از طریق سامانه آموزشی و یا با ارائه یک طغری چک به مبلغ مجموع شهریه متغیر و بتاریخ وصول حداکثر پانزدهم آذر ماه 1394 در وجه پژوهشکده علوم شناختی پرداخت و تا حداکثر روز یکشنبه 29 شهریور به دفتر امور مالی پژوهشکده تحویل داده شود. دریافت کارت دانشجوئی منوط به تائیدیه دفتر آموزش و دفتر امور مالی می باشد.

آن تعداد از دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی  که با اتمام دوره آموزشی واحدهای درسی خود را به اتمام رسانده و در مرحله پژوهشی سرگرم تدوین پایان نامه یا رساله هستند می بایست تا پایان دوره تحصیلی خود،در ابتدای هر نیمسال مراحل ثبت نام را طی کرده، با پرداخت هزینه سهمیه هر نیمسال ازکل واحدهای پایان نامه یا رساله خود (دو  واحد در هر نیمسال برای پایان نامه کارشناسی ارشد و چهار واحد در هر نیمسال برای رساله دکتری)  و پرداخت بدهی های معوقه خویش، با امور مالی تسویه حساب نمایند و کارت دانشجویی جدید خود را دریافت دارند.

در غیر اینصورت، دانشجویانی که که قبل از شروع هر نیمسال نسبت به ثبت نام به موقع خود اقدام نکنند، بر اساس فصل هفتم ائین نامه آموزشی دوره دکتری تخصصی و فصل هشتم آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد  پژوهشکده علوم شناختی، غایب محسوب شده، از شرکت در جلسات امتحان یا پیگیری جریان پایان نامه  و رساله خود محروم گشته، دچار فاصله تحصیلی خواهند شد و نتیجتاً پژوهشکده ناگزیر به ارسال گزارش غیبت تحصیلی دانشجو به وزارت علوم خواهد بود.

برنامه آموزشی نیمسال اول تحصیلی 94-1395

پژوهشکده علوم شناختی