*اختلال در شبکه اینترنت – ضرورت انتخاب دوباره واحدهای درسی

موسسه آموزش عالی علوم شناختی به آگاهی می رساند اختلالات چند روزه اخیر در شبکه مخابراتی شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت به موسسه، موجب قطع اینترنت و بروز اختلال در شبکه آموزشی – اداری از جمله سامانه آموزشی و برنامه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان موسسه شد.

موسسه در این مدت تمامی توانمندی مجموعه خود را برای رفع مشکل و  راه اندازی مجدد شبکه، بویژه سامانه آموزشی آن به کار گرفت. شبکه اینترنتی از پیش از ظهر روز یکشنبه مجددا راه اندازی شد ولی اختلالات مخابراتی بوجود آمده، متاسفانه، موجب مخدوش شدن کلیه اطلاعات ثبت شده، (به غیر از اطلاعات مالی)، توسط دانشجویانی  شده است که از تاریخ 24 شهریور از طریق سامانه آموزشی اقدام به ثبت نام و انتخاب واحدهای درسی نموده اند. مجموعه فنی در حال تلاش برای راه اندازی مجدد بخش ثبت نام و انتخاب واحد سامانه آموزشی موسسه است.

براین اساس، موسسه آموزش عالی علوم شناختی با اعلام مخدوش بودن کلیه اطلاعات ثبت شده( به غیر از اطلاعات مالی) از تاریخ 24 شهریور برای ثبت نام و یا انتخاب واحد در نیمسال اول تحصیلی، به آگاهی تمام دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی خود می رساند ناگزیر به انتخاب مجدد واحد های درسی در نیمسال اول تحصیلی 98-1397 می باشند.   تاریخ و مهلت جدید برای  انتخاب واحدهای درسی به زودی اعلام خواهد شد

موسسه آموزش عالی علوم شناختی از دشواری ایجاد شده که منشا آن کاملا خارج از کنترل آن بوده است عذر خواهی می کند.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) – یکشنبه 25 شهریور 97