*دانش آموختگان دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی به شرکت در مراسم فارغ التحصیلی دعوت شدند

بسم الله الرحمن الرحیم

دعوت از دانش آموختگان پژوهشکده علوم شناختی

بدینوسیله از کلیه دانش آموختگان دکتری تخصصی رشته علوم اعصاب شناختی، دوره های بین  1385 تا 1388، و کارشناسی ارشد رشته  روان شناسی شناختی ، دوره های بین 1386 تا 91،  پژوهشکده علوم شناختی دعوت می شود در مراسم جشن فارغ التحصیلی  خود حضور بهم رسانند.  این مراسم در روز پنجشنبه 21 اسفند ماه 1393 از ساعت 13  در آمفی تأ تر مجتمع جدید  پژوهشکده در شهر پردیس ( شرق تهران)  برگزار خواهد شد. به دانش آموختگان برتر هر  دوره لوح تقدیر و هدایائی تقدیم می شود.

از دانش آموختگان درخواست می شود:

• با عنایت به محدود بودن گنجایش آمفی تأ تر،  به نیابت از طرف پژوهشکده از حد اکثر دو نفر از وابستگان یا دوستان خود به عنوان میهمان برای شرکت در این مراسم دعوت به عمل آورند؛

• قبول دعوت برای شرکت در مراسم با همراهی حداکثر دو نفر از بستگان یا دوستان خود  را تا روز چهارشنبه 13 اسفند از طریق رایانامه amoozesh@iricss.org   یا  شماره تلفن 76291130 داخلی 2 و یا شماره نمابر 76291140 به دفتر آموزش اعلام نمایند. دریافت نشدن اعلام پذیرش دعوت تا تاریخ تعیین شده  از سوی هر یک از دانش آموختگان عزیز  به منزله شرکت نکردن و ذخیره  نشدن صندلی برای  ایشان در مراسم تلقی می شود. آگاهی از تعداد میهمانان برای  برگزار کنندگان مراسم به منظور تنظیم برنامه و پیش بینی زمان برای دعوت از هر یک از دانش آموختگان  جهت دریافت گواهینامه فارغ التحصیلی خود  در این مراسم  ضروری است؛

• برای تحویل لباس فارغ التحصیلی و آماده شدن جهت شرکت در مراسم  در روز پنجشنبه 21 اسفند ماه تا قبل از ساعت 12:30 در پژوهشکده   حضور داشته باشند.

برای اطلاع بیشتر با دفتر آموزش به شماره تلفن  76291130 - (021) داخلی 2 تماس حاصل فرمائید.

پژوهشکده علوم شناختی – شهر پردیس – فاز 4 – بلوار سفیر امید – بلوار پژوهشکده علوم شناختی