*هیات علمی دانشگاه سلطان قابوس از پژوهشکده علوم شناختی بازدید کرد

یک هیات عالیرتبه علمی از دانشگاه سلطان بن قابوس کشور عمان روز یکشنبه 4 اسفند 1392 از پژوهشکده علوم شناختی بازدید به عمل آورد.

دکتر علی البیمانی رئیس دانشگاه سلطان قابوس که  یک هیات 7 نفره از اساتید و روسای دانشکده های مختلف این دانشگاه وی را همراهی می کردند از پژوهشکده علوم شناختی بازدید و با مسئولین آن در زمینه امکان همکاری های علمی و پژوهشی متقابل در حوزه های علوم شناختی به تبادل نظر پرداخت. در این نشست و تبادل نظر آقای دکتر علیرضا مرادی رئیس و نیز تعدادی از اساتید پژوهشکده شرکت داشتند. تبادل استاد و دانشجو و آموزش تکنسین های دانشگاه سلطان قابوس برای گذراندن دوره های تخصصی از جمله مباحث مورد گفت و گوی طرفین بود.

همچنین پیشنهاد دانشگاه عمان برای همکاری علمی با پژوهشکده به منظور راه اندازی  مرکز علوم اعصاب و بخش علوم شناختی در آن دانشگاه مورد گفت و گوی دو هیات قرار گرفت.

دکتر سید کمال خرازی، رئیس هیات امنای پژوهشکده که به عنوان میهمان ویژه در این جلسه شرکت داشت برگسترش همکاری های علمی پژوهشی  طرفین تاکید کرد.