*مهلت انتخاب واحد تمدید شد

مهلت انتخاب واحد برای آن تعداد از دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ورودی سال های پیشین  پژوهشکده علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی ) که تا کنون موفق به انجام آن نشده اند فقط از طریق سامانه آموزش  تمدید شد.

دانشجویان می توانند از روز چهارشنبه 28 مهر ماه  تا روز پنجشنبه 6 آبان ماه به صورت برخط و از طریق سامانه آموزشی پژوهشکده برای ثبت نام و انتخاب واحد در نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395 اقدام نمایند.

براي انتخاب واحد ضروري است ابتدا مبلغ شهریه ثابت نیمسال اول 96-95 و مبلغ  بدهي هاي احتمالي قبلي بطور همزمان با انتخاب واحدهای درسی فقط از طریق سامانه آموزشی پرداخت شود.

کل مبلغ شهریه متغیر نیمسال اول، می بایست پس از انتخاب واحدهای درسی از طریق سامانه آموزشی و یا با ارائه یک فقره چک بانکی به مبلغ مجموع شهریه متغیر و بتاریخ وصول حداکثر پانزدهم آذر ماه 1395 در وجه پژوهشکده علوم شناختی پرداخت و حداکثر تا روز پنجشنبه 6 آبان  به دفتر امور مالی پژوهشکده تحویل داده شود. دریافت کارت دانشجوئی منوط به تائیدیه دفتر آموزش و دفتر امور مالی می باشد. چک های صادره از سوی موسسات و یا صندوق های مالی پذیرفته نمی شود.

آن تعداد از دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی که با اتمام دوره آموزشی واحدهای درسی خود را به اتمام رسانده و در مرحله پژوهشی سرگرم تدوین پایان نامه یا رساله هستند می بایست تا پایان دوره تحصیلی خود، در ابتدای هر نیمسال مراحل ثبت نام را طی کرده، با پرداخت هزینه سهمیه هر نیمسال از کل واحدهای پایان نامه یا رساله خود (دو  واحد در هر نیمسال برای پایان نامه کارشناسی ارشد و چهار واحد در هر نیمسال برای رساله دکتری)  و پرداخت بدهی های معوقه خویش، با امور مالی تسویه حساب نمایند و کارت دانشجویی جدید خود را دریافت دارند.

در غیر اینصورت، دانشجویانی که قبل از شروع هر نیمسال نسبت به ثبت نام به موقع خود اقدام نکنند، بر اساس فصل هفتم آئین نامه آموزشی دوره دکتری تخصصی و فصل هشتم آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد  پژوهشکده علوم شناختی، غایب محسوب شده، از شرکت در جلسات امتحان یا پیگیری جریان پایان نامه  و رساله خود محروم گشته، دچار فاصله تحصیلی خواهند شد و در نتیجه پژوهشکده ناگزیر به ارسال گزارش غیبت تحصیلی دانشجو به وزارت علوم خواهد بود.

به دانشجویانی که ثبت نام و یا انتخاب واحد نکرده اند توصیه می شود  جهت جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل در روند تحصیل خود، اقدام  لازم را در مدت اعلام شده به عمل آورند.