*پانل " بازی های شناختی "

پانل " بازی های شناختی " ، عصر اولین روز از ششمین همایش بین المللی علوم شناختی  با حضور جمعی از متخصصان ، اساتید و دانشجویان رشته های مختلف علوم شناختی، روانشناسی، روانپزشکی، فنی - مهندسی وعلوم انسانی برگزار شد. پانل " بازی های شناختی " از جمله برنامه های سمپوزیوم جانبی کاربردهای علوم و فناوری های شناختی در همایش یادشده بود که به همت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی نهاد ریاست جمهوری در سالن شماره پنج همایش برگزار شد.

به جهت استفاده از بازی های کامپیوتری به عنوان یکی از ابزارهای مناسب و در دسترس برای آموزش و ارتقای قابلیت های شناختی آحاد جامعه ، با توجه به فرهنگ محور بودن برخی از بازی ها، و همچنین توان کشور در توسعه ی نرم افزار و بازی های کامپیوتری ، موضوع " بازی های شناختی " مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. در این پانل، متخصصان و اساتیدی از دانشکده های فنی – مهندسی تهران و تبریز به ارائه مقالات و مباحث علمی در خصوص بازی های شناختی پرداختند.

دکتر" محمدعلی نظری " مقاله خود با عنوان " استفاده از بازی های رایانه ای در ارزیابی و توانبخشی شناختی " ، دکتر " بهروز مینایی "  نیازها و علائق جامعه، حمایت دولتی و بازار بازی ها در ایران ، مهندس " مهرداد آشتیانی " پلتفرم های طراحی بازی ها و تخصص های مورد نیاز را برای شرکت کنندگان در پانل ارائه دادند.

ضمن آنکه، مهندس " فرزام ملک آرا " پیرامون مبحث " طراحی و اجرای بازی های رایانه ای " سخن گفت که مورد استقبال زیاد شرکت کنندگان قرار گرفت و دکتر " هادی مرادی " نیز گزارشی از پروژه بررسی بازی های شناختی ، به محققان و دانشجویان شرکت کننده در پانل ارائه داد.

سمپوزیوم کاربردهای علوم و فناوری های شناختی با دو پانل اقتصادشناسی شناختی و بازی های شناختی در اولین روز از فعالیت ششمین همایش بین المللی علوم شناختی ، در ساعت 19 به کار خود پایان داد.