* کارگاه آموزشی پردازش سیگنالهای مغزی در محیط EEGLAB روز جمعه 14 آبان تشکیل می شود

کارگاه آموزشی پردازش سیگنال های مغزی در محیط EEGLAB، روز جمعه 14 آبان در محل پژوهشکده برگزار می شود. این کارگاه از  مجموعه کارگاه های آموزشی "مهارت های ازمایشگاهی علوم آزمایشگاهی اعصاب شناختی و روان شناسی شناختی " ویژه دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) است.

کارگاه "پردازش سیگنالهای مغزی در محیط EEGLAB" به مدت 8ساعت از 9 صبح توسط جناب اقای دکتر رضا خسرو آبادی تشکیل خواهد شد.

کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه می بایست یک دستگاه لپ تاپ  لپ تاپ دارای برنامه MATLAB و جعبه ابزار EEGLAB با خود به همراه داشته باشند. برای بارگیری جعبه ابزار EEGLAB می توان به این سامانه مراجعه شود. https://sccn.ucsd.edu/eeglab/downloadtoolbox.php

تکمیل شدن  مراحل ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی 96-1395 و همچنین ارائه فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کارگاه به دفتر آزمایشگاه انسانی از شرایط اصلی دانشجویان برای شرکت در کارگاه است.

دانشجویانی که نام ایشان برای شرکت در این کارگاه در جدول زیر درج شده است در صورتی که  به هر دلیل قادر به شرکت در کارگاه های مورد نظر خود نباشند می بایست تا روز پنجشنبه 13 آبان ماه  مراتب انصراف خود را فقط از طریق رایانامه به دفتر آزمایشگاه عصی شناختی (انسانی) ( neurolab@iricss.org ) اعلام نمایند.

این تعداد از دانشجویان در صورتی که بدون اعلام انصراف در مهلت تعیین شده و به هر دلیل در کارگاه ثبت نام کرده شرکت نکنند ناگزیر به پرداخت شهریه آن کارگاه می باشند.

به روز شده: 11 آبان 95