* کارگاه آموزشی کاربرد Eyetracking در حوزه های مختلف روز جمعه 14 آبان تشکیل می شود

کارگاه آموزشی کاربرد Eyetracking  در حوزه های مختلف  روز جمعه 14 آبان ماه در محل پژوهشکده برگزار می شود. این کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزشی "مهارت های ازمایشگاهی علوم آزمایشگاهی اعصاب شناختی و روان شناسی شناختی " ویژه دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) است.

کارگاه "کاربردEyetracking  در حوزه های مختلف" به مدت 7 ساعت از 9 صبح  توسط سرکار خانم دکتر نگار سماک نژاد تشکیل خواهد شد.

تکمیل شدن  مراحل ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی 96-1395 و همچنین ارائه فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کارگاه به دفتر آزمایشگاه انسانی از شرایط اصلی دانشجویان برای شرکت در کارگاه است.

دانشجویانی که نام ایشان برای شرکت در این کارگاه در جدول زیر درج شده است در صورتی که  به هر دلیل قادر به شرکت در کارگاه های مورد نظر خود نباشند می بایست تا روز پنجشنبه 13 آبان ماه  مراتب انصراف خود را فقط از طریق رایانامه به دفتر آزمایشگاه عصی شناختی (انسانی) ( neurolab@iricss.org ) اعلام نمایند.

این تعداد از دانشجویان در صورتی که بدون اعلام انصراف در مهلت تعیین شده و به هر دلیل در کارگاه ثبت نام کرده شرکت نکنند ناگزیر به پرداخت شهریه آن کارگاه می باشند.

به روز شده: 11 آبان 95