* کارگاه آموزشی پردازش سیگنالهای مغزی در محیط EEGLAB روز جمعه 21 آبان تشکیل می شود.

بخش دوم از کارگاه آموزشی پردازش سیگنال های مغزی در محیط EEGLAB، روز جمعه 21 آبان در محل پژوهشکده برگزار می شود. این کارگاه از  مجموعه کارگاه های آموزشی "مهارت های ازمایشگاهی علوم آزمایشگاهی اعصاب شناختی و روان شناسی شناختی " ویژه دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) است.

دومین بخش از کارگاه "پردازش سیگنالهای مغزی در محیط EEGLAB" به مدت 8 ساعت از 9 صبح توسط جناب آقای دکتر رضا خسرو آبادی تشکیل خواهد شد.

کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه می بایست یک دستگاه لپ تاپ  لپ تاپ دارای برنامه MATLAB و جعبه ابزار EEGLAB با خود به همراه داشته باشند. برای بارگیری جعبه ابزار EEGLAB می توان به این سامانه مراجعه شود. https://sccn.ucsd.edu/eeglab/downloadtoolbox.php

تکمیل شدن  مراحل ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی 96-1395 و همچنین ارائه فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کارگاه به دفتر آزمایشگاه انسانی از شرایط اصلی دانشجویان برای شرکت در کارگاه است.

دانشجویانی که به هر دلیل در کارگاه ثبت نام کرده شرکت نکنند ناگزیر به پرداخت شهریه آن کارگاه می باشند.