*هیات علمی پژوهشی عمان از پژوهشکده علوم شناختی بازدید کرد

یک هیات بلند پایه علمی – پژوهشی از کشور عمان به ریاست دبیر کل شورای پژوهشی این کشور امروز, دوشنبه، در بازدید از پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) درباره فراهم ساختن مبادلات علمی دوجانبه گفت و گو کرد.

هیات عمانی به ریاست دکتر هلال بن علی بن زاهر الهنائی، دبیر کل شورای پژوهش های کشور عمان به دعوت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری سرگرم بازدید از کشورمان است.

هیات عمانی در بازدید از پژوهشکده علوم شناختی با آقایان دکتر سید کمال خرازی موسس و رئیس هیات امناء، دکتر علیرضا مرادی رئیس، دکتر جواد حاتمی معاون پژوهشی و تعدادی از اعضای هیات علمی پژوهشکده ملاقات داشت. دکتر خرازی در این نشست آمادگی پژوهشکده علوم شناختی را برای آموزش دانشجویان عمانی  در حوزه های علوم شناختی اعلام داشت. وی همچنین پیشنهاد برگزاری کارگاه ها و سمینارهای آموزشی علوم شناختی در ایران را با هدف به روز رسانی دانش اساتید دانشگاه های عمان مطرح کرد.

هیات عمانی متشکل از مدیر برنامه ریزی شورای پژوهشی، مدیر ارتباطات شورای پژوهشی، مدیر انتقال تکنولوژی وزارت خارجه  و مدیر پژوهش دانشگاه سلطان قابوس این کشور بود.

دکتر الهنائی از برگزاری کارگاه های آموزشی برای داتنشجویان و اساتید دانشگاه های عمان در حوزه های علوم شناختی در ایران استقبال کرد. وی در همین زمینه اظهار داشت تعدادی از اساتید و دانشجویان ارشد دانشگاه های عمان را برای شرکت در هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی روانه تهران خواهد کرد. هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی اردیبهشت ماه آینده توسط  پژوهکشده علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی) و با همکاری  دانشگاه علوم پزشکی ایران و تعدادی از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور برگزار می شود. این همایش هر دوسال یکبار با شرکت دانشجویان و اساتید ایرانی و غیر ایرانی حوزه های علوم شناختی توسط پژوهشکده علوم شناختی تشکیل می شود.

هیات عمانی همچنین از آزمایشگاه های علوم اعصاب پایه (حیوانی) و آزمایشگاه های (انسانی) مجازی، اف نییرز، ای ای جی ، ردیاب حرکات چشمی، تی دی سی اس، تی ام اس ، آزمون های شناختی (کن تب) و شناخت اجتماعی  پژوهشکده علوم شناختی بازدید به عمل آورد.