*دومین کارگاه آموزشی سایکوفیزیک (طراحی Task ) روز یکشنبه 23 آبان تشکیل می شود.

دومین کارگاه آموزشی سایکوفیزیک (طراحی Task) روز یکشنبه 23 آبان ماه در محل پژوهشکده برگزار می شود. این کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزشی "مهارت های ازمایشگاهی علوم آزمایشگاهی اعصاب شناختی و روان شناسی شناختی " ویژه دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی) است.

دومین کارگاه کارگاه "سایکوفیزیک (طراحی Task) " به مدت 7 ساعت از 9 صبح  توسط جناب آقای دکتر علی یونسی تشکیل خواهد شد.

کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه می بایست یک دستگاه لپ تاپ  لپ تاپ دارای برنامه Psychopy با خود به همراه داشته باشند. برای بارگیری برنامه Psychopy به این سامانه مراجعه شود. http://psychopy.org/installation.html

تکمیل شدن  مراحل ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی 96-1395 -  ارائه فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کارگاه به دفتر آزمایشگاه انسانی و همراه داشتن کارت دانشجوئی معتبر از شرایط اصلی دانشجویان برای شرکت در کارگاه است.

دانشجویانی که به هر دلیل در کارگاه ثبت نام کرده شرکت نکنند ناگزیر به پرداخت شهریه آن کارگاه می باشند.