*دانشجویان می توانند در نشست آموزشی برخط کاربردهای بالینی تصویر برداری مغز شرکت کنند

دانشجویان پژوهشکده علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی) در صورت تمایل می توانند در نشست آموزشی برخط  (وبینار) در زمینه کاربردهای بالینی تصویر برداری مغز در روز شنبه 11 دی ماه  به میزبانی آزمایشگاه نفشه برداری مغز شرکت کنند. این جلسه آموزشی به مدت یکساعت از ساعت 19 روز شنبه تشکیل می شود.

علاقمندان به شرکت در این نشست برای دریافت نشانی اینترنتی جلسه و راهنمای نصب نرم افزار لازم بر روی رایانه خود می بایست تا روز جمعه 10 دی ماه با رایانامه sadeghbeigi@nbml.ir تماس گیرند.

این اولین جلسه از مجموعه نشست های اموزشی برخط با شرکت استادان برجسته ایرانی و بین المللی است که "آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز" آماده برگزاری آنها می باشد.

عنوان موضوع اولین وبینار " کاربردهای بالینی تصویر برداری مغز در مطالعات بر روی جمعیت های بزرک " است. این موضوع توسط آقای دکتر حامد اختیاری ارائه می شود. دکتر اختیاری  به بررسی پروژه بزرگ تصویر برداری مغز در کوهورت بانک اطلاعات زیستی انگلستان و یا "UK BioBank" می پردازد. این پروژه  از یکصد هزار نفر تصویر برداری مغز خواهد کرد. نتایج اولیه این پروژه با شرکت 500 نفر با عنوان

Multimodal population brain imaging in the UK Biobank Prospective epidemiological study در مجله nature neuroscience به چاپ رسیده است.

دکتر اختیاری علاوه بر مرور این مقاله جدید، به فرصت های استفاده از بانک اطلاعاتی UK Biobank توسط دانشجویان و استادان ایرانی می پردازد.