*ثبت نام برای شرکت در دومین نشست از سلسله جلسات آموزشی برخط "وبینار" آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز شروع شد.

دانشجویان پژوهشکده علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی) می توانند در دومین نشست از جلسات آموزشی برخط  (وبینار) در زمینه کاربردهای بالینی تصویر برداری مغز شرکت کنند. دومین نشست در روز شنبه9 بهمن ماه  به مدت یک ساعت از ساعت 15شروع می شود.

موضوع دومین نشست

“Resting state fMRI: From Basic Concepts  to Advance Applications in the UK Bio Bank”

است که توسط دکتر حامد اختیاری ارائه می شود.

دانشجویان علاقمند به شرکت در این نشست برای دریافت نشانی اینترنتی جلسه و راهنمای نصب نرم افزار لازم بر روی رایانه خود می بایست تا روز پنجشنبه 7 بهمن ماه با رایانامه sadeghbeigi@nbml.ir تماس گیرند.

این جلسه از مجموعه نشست های اموزشی برخط با شرکت استادان برجسته ایرانی و بین المللی است که "آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز"  آن را برگزار می کند.

دکتر اختیاری  به بررسی پروژه بزرگ تصویر برداری مغز در کوهورت بانک اطلاعات زیستی انگلستان و یا "UK BioBank" می پردازد. این پروژه  از یکصد هزار نفر تصویر برداری مغز خواهد کرد. نتایج اولیه این پروژه با شرکت 500 نفر با عنوان

Multimodal population brain imaging in the UK Biobank Prospective epidemiological study در مجله nature neuroscience به چاپ رسیده است. دانشجویان علاقمند برای دریافت فیلم اولین نشست که در تازیخ 11 دی ماه برکزار شد می توانند به بخش  آموزش و پژوهش آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به نشانیnmbl.ir  مراجعه کنند.