*کلاس آموزشی برخط (وبینار) تازه‌های نقشه‌برداری مغزی انسانی در روز شنبه 16 بهمن تشکیل می شود

سومین نشست از سلسله جلسات آموزشی برخط "وبینار" آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در روز شنبه  16 بهمن ماه به مدت یکساعت از 15 الی 16  برگزار می شود.

دکتر حامد اختیاری در این نشست به نتایج مطالعه جدید برای به کارگیری تصویر برداری مغزی برای گروه -بندی بیماران افسردگی می پردازد. نشریه " نیچر مدیسن " در شماره اخیر خود یافته های این مطالعه جدید را منتشر کرده است. در این مقاله از روش‌های مختلف یادگیری ماشین برای ترکیب یافته‌های بالینی و داده‌های تصویربرداری مغزی استفاده شده است.

کلیه علاقه‌مندان حوزه‌های مهندسی، روانپزشکی، روانشناسی و علوم اعصاب و دیگر شاخه‌های علوم و فناوری‌های شناختی می توانند از منزل یا محل کار و از طریق رایانه شخصی در هر کجای ایران در این وبینارها شرکت نمایند.

یکی از چالش‌های اصلی در درمان بیماری‌های روانپزشکی نظیر اضطراب، افسردگی یا اسکیزوفرنیا، تفاوت‌های گسترده‌ی بین فردی در پاسخ به مداخلات مختلف درمانی است. بعضی از بیماران به درمان الف پاسخ می‌دهند درحالی‌که گروه دیگر تنها به درمان ب پاسخ خواهند داد. به‌نظر می‌رسد تنها بررسی‌های بالینی، معاینات پزشکی و مصاحبه‌های روانپزشکی برای یافتن پایه‌های پاسخگویی به درمان‌های مختلف کافی نیست.

در چند سال اخیر امیدهای جدی برای به‌کارگیری تصویربرداری مغزی برای کمک به انتخاب درمان‌های موثر در بیماری‌های روانپزشکی و اجتناب از سعی و خطای مکرر ایجاد شده است.

علاقمندان  به شرکت در این نشست برای دریافت نشانی اینترنتی جلسه و راهنمای نصب نرم افزار لازم بر روی رایانه خود می بایست با رایانامه sadeghbeigi@nbml.ir تماس گیرند.