*نتيجه داوري چكيده مقالات هفتمين همايش بين المللي علوم شناختي (ICCS 2017) اعلام شد

نويسندگان چكيده مقالات براي هفتمين همايش بين المللي علوم شناختي (ICCS 2017) براي آگاهي از نتيجه داوري مقاله خود مي توانند به سامانه اينترنتي همايش به نشاني iccs.iricss.org مراجعه كنند.

هيات علمي  و داوران همايش از مجموع چكيده مقالات دريافتي توسظ دبيرخانه 50 مقاله را براي ارائه بصورت سخنراني و 99 مقاله را براي ارائه به صورت پوستر برگزيده است. هر مقاله توسط سه نفر از داوران همايش مورد ارزيابي قرار گرفته است.

ارائه مقاله به صورت پوستر يا سخنراني فقط به شرط ثبت نام نويسنده يا نويسندگان آن در مهلت تعيين شده  در برنامه نهائي همايش منظور خواهد شد. راهنماي ارائه مقالات پذيرفته شده در سامانه همايش آمده است.

مجموعه چکیده مقاله ها ی پذیرفته شده از سوی همایش هفتم در نشریه علمی

“ Basic and Clinical NEUROSIENCE منتشرخواهد شد. شرکت کنندگان در این همایش از امتیار بازآموزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران برخوردار می شوند.

پژوهشکده علوم شناختی (غیر دولتی – غیر انتفاعی ) هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی  (ICCS 2017)  را در اردیبهشت 1396 در تهران برگزار می کند. این همایش با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی  از 10 تا 14 اردیبهشت 96 در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار می شود.

موضوعات همایش از جمله عصب شناسی شناختی ، روان شناسی شناختی، آموزش و پرورش شناختی ، فلسفه ذهن، هوش مصنوعی و مدلسازی شناختی ، بازتوانی شناختی ، نقشه برداری و تصویر برداری مغز، ارزیابی شناختی ، زبان شناسی شناختی ، عصب شناختی بالینی ( با تاکید بر اوتیسم و آلزایمر) و شناخت اجتماعی  را دربر می گیرد.

همایش بین المللی علوم شناختی هر دو سال یکبار با شرکت دانشجویان، اساتید و پژوهشگران ایرانی و غیر ایرانی حوزه های علوم و فناوری های شناختی  برگزار می شود. يكي از اهداف پژوهشکده علوم شناختی ، به عنوان برگزار کننده همایش های بین المللی دوسالانه علوم شناختی، کمک و مشارکت در فراهم ساختن بستر لازم برای گردآوري، تبادل اطلاعات و تجربيات و گسترش همكاري هاي علمي و پژوهشي و طراحي و اجراي پروژه هاي مشترك بین مراکز علمی، پژوهشی، آموزشی و شرکت ها و موسسات دانش بنیان کشور در حوزه های علوم شناختی و همچنین توسعه  مبادلات علمی و پژوهشی در این شاخه جدید علمی آنها با مراکز پژوهشی و آموزشی سایر کشورها با نگاه ویژه به کشورهای اسلامی  است.

در هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی، همانند همایش های قبلی آن علاوه بر برگزاری نشست های عمومی سخنرانی اساتید ایرانی و غیر ایرانی میهمان و ارائه شفاهی چکیده مقاله های پذیرفته شده از سوی نویسندگان آنها، کارگاه های آموزشی توسط اساتید زبده ایرانی و غیر ایرانی، میزگردها و سمپوزیوم های تخصصی مختلف در باره محورهای اصلی همایش تشکیل می شود.