*ثبت نام در كارگاه هاي آموزشي هفتمين همايش بين المللي علوم شناختي شروع شد.

دوازده كارگاه آموزشي در حوزه هاي مختلف علوم شناختي طي دو روز اول كاري هفتمين همايش بين المللي علوم شناختي از روز يكشنبه 10 ارديبهشت برگزار مي شود. هفتمين همايش علوم شناختي رسما روز سه شنبه  12 ارديبهشت طي مراسمي در مركز بين المللي همايش هاي  رازي  افتتاح  خواهد شد.

علاقمندان به شركت در كارگاه هاي هفتمين همايش مي توانند براي  آگاهي از موضوع كارگاه ها و در صورت تمايل ثبت نام به صورت برخط  به سامانه اينترنتي همايش به نشاني iccs.iricss.org  مراجعه كنند.

شركت كنندگان در اين همايش از امتياز بازآموزي از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي و سازمان روان شناسي و مشاوره جمهوري اسلامي ايران برخوردار مي شوند.

هفتمين همايش علوم شناختي علاوه بر برگزاري كارگاه هاي اموزشي ميزبان سيزده استاد برجسته  ايراني و غير ايراني براي ايراد سخنراني در  موضوعات مختلف علوم شناختي است. از ميان خلاصه مقاله هاي پرتعداد ارسال شده به همايش، نزديك به 50 نفر موفق به اخذ پذيرش براي ارائه مقاله خود به صورت سخنراني و نزديك به 100 نفر براي ارائه به صورت پوستر شده اند.

در اين همايش همچنين 14 ميز گرد و يك سمپوزيوم با شركت استادان حوزه هاي مختلف  علوم شناختي برگزار مي شود.

پژ‍وهشكده علوم شناختي  (غير دولتي – غير انتفاعي) هر دو سال يكبار همایش بین المللی علوم شناختی را  با همكاري ساير دانشگاه ها و مراكز علمي كشور و با شرکت دانشجویان، اساتید و پژوهشگران ایرانی و غیر ایرانی حوزه های علوم و فناوری های شناختی  برگزار مي كند.