*اهدای جوایز مسابقه دانش آموزی "دانش مغز" در هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی

جوایز نفرات برتر مسابقه دانش آموزی "دانش مغز" سال 1395 در سمینار دانش آموزی که با حضور حدود 200 دانش آموز برتر کشور در حاشیه هفتمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می شود، اهدا می شود.

مسابقه دانش آموزی "دانش مغز" با هدف علاقمند کردن دانش آموزان به یادگیری دانش مغز و کارکرد های آن، پرورش استعداد های جوان، استفاده از ایده های نو و هدایت نسل پویای امروز به تحصیل در حوزه علوم اعصاب برگزار می شود.

مسابقه بین‌المللی دانش مغز یا المپیاد دانش‌آموزی دانش مغز ( International Brain Bee)  که در سال ۱۹۹۹ توسط دکتر نوربرت میسلینسکی و با پشتیبانی انجمن علوم اعصاب به عنوان بزرگترین رقابت علمی علوم اعصاب در جهان برای دانش‌آموزان دبیرستانی بنیان نهاده شد. داوطلبان این مسابقه در سطوح مختلف محلی، ملی و بین‌المللی در بین از ۱۵۰ حوزه در ۳۰ کشور جهان باهم به رقابت می‌پردازند. در سال ۱۳۹۵، برای سومین‌بار این مسابقه در ایران زیرنظر انجمن علوم اعصاب ایران و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، به صورت کشوری و در دو مرحله برگزار شد.آ  در این مسابقه آقایان: پارسا پات، مهدی واحدی و آرمان خانجانی رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند

هفتمین همایش بین‌المللی علوم شناختی 10 تا 14 اردیبهشت ماه 1396 در مرکز بین الملی همایش های رازی توسط پژوهشکده علوم شناختی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایران و حمایت ستاد علوم و فناوری های شناختی برپا می‌شود.