*کمیسیون موارد خاص پژوهشکده در اردیبهشت ماه تشکیل جلسه می دهد.

کمیسیون موارد خاص پژوهشکده علوم شناختی در روز سه شنبه 19 اردیبهشت ماه اولین جلسه خود را در سال 1396 تشکیل خواهد داد. کمیسیون در این جلسه وضعیت تحصیلی آن تعداد از دانشجویانی که به دلیل انتخاب نکردن واحد های درسی و یا تکمیل نکردن مراحل ثبت نام خود از تاریخ 9 فروردین 96 به حالت تعلیق در آمده است را مورد بررسی قرار می دهد و در باره هر یک تصمیم گیری خواهد داشت.

به دانشجویانی که بنا به هر دلیل، در مهلت  اعلام شده (7 اردیبهشت ماه) توضیحات کتبی خود را در مورد دلایل عدم تکمیل مراحل ثبت نام  و انتخاب واحد درسی در نیمسال دوم به دفتر آموزش تحویل نداده اند  توصیه می شود تا قبل از 19 اردیبهشت ماه درخواست مرخصی تحصیلی (با احتساب سنوات) خود را به دفتر اموزش ارائه دهند.

در صورت عدم درخواست مرخصی تحصیلی، دانشجوبان مزبور در نیمسال جاری غائب محسوب شده، دچار وقفه تحصیلی خواهند شد و عواقب ناشی از آن بر عهده خود آنها خواهد بود.

بر اساس آئین نامه های آموزشی دوره های دکتری تخصصی و  کارشناسی ارشد پژوهشکده، دانشجویانی که قبل از شروع هر نیمسال و یا در مهلت مقرر نسبت به انتخاب واحد و تکمیل مراحل ثبت نام  خود اقدام نکنند، غایب محسوب شده، از شرکت در جلسات امتحان یا پیگیری پایان نامه و رساله خود محروم گشته، دچار وقفه تحصیلی و سنوات خواهند شد.