*هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی روز سه شنبه 12 اردیبهشت رسما افتتاح می شود.

مراسم افتتاح رسمی هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه  به حضور  استادان، دانشجویان و مسئولین آموزشی و پژوهشی تعدادی از دانشگاه های کشور به ویژه در حوزه های علوم شناختی در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار می شود.

دو روز اول از کار همایش، یکشنبه و دوشنبه 11 و 12 اردیبهشت ماه به برگزاری کارگاه های جانبی آن اختصاص دارد. سه روز باقیمانده از همایش تا 5 شنبه 14 اردیبهشت به ارائه سخنرانی  ها، میزگرد ها و جلسات متعدد هم اندیشی در موضوعات مرتبط با علوم شناختی اختصاص دارد.

توسعه دانش و کاربردهای علوم شناختی برای همه اقشار جامعه از اهداف همایش دوسالانه علوم شناختی است. این هدف در همایش هفتم نیز دنبال می شود. در این همایش ١٣ استاد داخلی و خارجی به عنوان سخنرانان اصلی، موضوعات گوناگون علوم شناختی را ارایه خواهند کرد.

چهل و نه مقاله برگزیده علمی نیز توسط مولفان به صورت شفاهی به شرکت کنندگان همایش ارایه می شود.

از مقاله های علمی رسیده به همایش، خلاصه 89 مقاله منتخب حاوی نتیجه تحقیقات محققین به صورت پوستر چاپ و ارایه خواهد شد.

برپایی14 ميز گرد (پنل) و هم انديشي (سمپوزیوم) علمی، دیگر برنامه هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی است. اين جلسات به تشریح نتیجه پژوهش های صاحبنظران حوزه های گوناگون علوم شناختی اختصاص دارد.

سمینار دانش آموزی با حضور حدود 200 دانش آموز برتر کشور که در حوزه های علوم شناختی کار     کرده اند در حاشیه هفتمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می شود. در این سمینار، جایزه مغز و شناخت "اهوازی" که با حمایت و ابتکار "ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی" در مهر ماه 1393 برای برگزیدگان حوزه‌های مرتبط با علوم و فناوری های شناختی طراحی شد و جوایز  مسابقه دانش آموزی "دانش مغز" سال 1395 به دانش آموزان برتر مدارس کشور اهدا می شود.