*دانشجویان پژوهشکده علوم شناختی برای تشکیل و راه اندازی انجمن علمی دانشجوئی پژوهشکده آماده می شوند

اولین جلسه مجمع عمومی انجمن علمی پژوهشکده علوم شناختی برای انتخاب اعضای شورای مدیریت آن در روز پنج شنبه 28خرداد، ساعت12:30 الی 13:30 در محل پژوهشکده علوم شناختی برگزار می گردد.

آقای دکتر علیرضا مرادی ، رئیس پژوخشکده، با پیشنهاد  تعدادی از دانشجویان برای تشکیل و راه اندازی انجمن علمی دانشجوئی پژوهشکده علوم شناختی بر اساس آئین نامه، ضوابط و مصوبات اعلام شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موافقت  کرده است.

تعدادی از دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پژوهشکده علوم شناختی برای تشکیل و راه اندازی انجمن علمی دانشجوئی (بین رشته ای) پژوهشکده اعلام آمادگی کرده‌اند. این دانشجویان در مکاتبه با آقای دکتر علیرضا مرادی، ریاست پژوهشکده، تلاش برای تسهیل فعالیت‌ های گروهی در حوزه های علوم شناختی و تقویت بنیه علمی دانشجویان را از جمله اهداف خود برای تشکیل انجمن علمی دانسته اند.

دانشجویان پیشنهاد دهنده بدین منظور اعلام داشته اند اولین جلسه مجمع عمومی انجمن علمی پژوهشکده علوم شناختی برای عضوگیری و انتخاب اعضای شورای مدیریت آن در روز پنج شنبه  28خرداد، ساعت 12:30 الی 13:30 در محل پژوهشکده علوم شناختی برگزار می گردد . از کلیه دانشجویان پژوهشکده دعوت به عمل  آمده است برای اعلام نامزدی خود در شورای مدیریت و نیز شرکت در انتخابات در این تلاش مشارکت فعال داشته باشند.

دانشجویان علاقمند به عضویت در شورای مدیریت انجمن علمی دانشجوئی پژوهشکده می‌بایست آمادگی برای عضویت خود را تا قبل از روز پنجشنبه 28 خرداد از طریق رایانامه Almaspour_m@iricss.org اعلام نمایند.

آئین نامه تشکیل انجمن علمی دانشجوئی پژوهشکده علوم شناختی