*وضعیت تحصیلی دانشجویان ثبت نام نشده به حالت تعلیق درخواهد آمد

وضعیت تحصیلی آن‌تعداد از دانشجویان دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی علوم شناختی‌که مراحل آموزشی و یا پژوهشی خود را می­گذرانند و در مهلت های مقرر برای تکمیل مراحل ثبت نام شامل ثبت نام اولیه، انتخاب واحد‌‌ و ارائه مدارک برای ثبت در پرونده دانشجویی خود اقدام نکرده اند به حالت تعلیق در خواهد آمد.

بر اساس آئین نامه های آموزشی دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد موسسه، دانشجویانی‌که قبل از شروع هر نیمسال و یا در مهلت مقرر نسبت به انتخاب واحد و تکمیل مراحل ثبت نام ‌خود اقدام نکنند، غایب محسوب شده، از شرکت در جلسات امتحان یا پیگیری پایان نامه و رساله خود محروم گشته، دچار وقفه سنواتی خواهند شد.

دانشجویانی که تمایل دارند مشمول وقفه سنواتی نشوند لازم است دلایل عدم تکمیل مراحل ثبت نام خود را به صورت کتبی، تا روز سه شنبه 29 ابان ماه به دفتر آموزش تحویل دهند.

کمیسیون موارد‌خاص موسسه‌درآذر‌ماه‌جلسه‌خود‌را تشکیل‌خواهد داد. کمیسیون در این‌جلسه وضعیت تحصیلی آن تعداد از دانشجویانی که به دلیل تکمیل نکردن مراحل ثبت نام خود به حالت تعلیق در آمده است را مورد بررسی قرار می دهد و در باره هر یک تصمیم گیری خواهد داشت.

به دانشجویانی که بنا به هر دلیل، در مهلت اعلام شده توضیحات کتبی خود را در مورد دلایل عدم تکمیل مراحل ثبت نام  به دفتر آموزش تحویل نداده باشند توصیه می شود تا اول آذر ماه درخواست مرخصی تحصیلی (با احتساب سنوات) خود را به دفتر اموزش ارائه دهند.

بدیهی است در صورت عدم مراجعه، مسئولیت هر گونه مشکل آموزشی بر عهده شخص دانشجو خواهد بود.