*نحستين جشن فارغ التحصيلي دانش آموحتگان پژ‍وهشكده علوم شناختي برگزار شد

نخستین مراسم فارغ التحصیلی دانش آموختگان دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی روز پنجشنبه 21 اسفند ماه در سالن امفی تئاتر پژوهشکده برگزار شد.

دانش آموختگان شامل بیست دانش آموخته دکتری  تخصصی رشته علوم اعصاب شناختی، دوره های بین سال های 1385 تا 1388 و هفتاد و نه دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته روان شناسی شناختی، دوره های بین سال های 1386 تا 1391 بودند.

در این مراسم آقای دکتر کمال خرازی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و رئیس هیات امنای پژوهشکده، آقای دکتر علیرضا مرادی رئیس پژوهشکده، روسای پیشین و تعدادی از اساتید پژوهشکده و دانشگاه شهید بهشتی به همراه دانشجویان و وابستگاه دانش آموختگان شرکت داشتند. رشته دکتری تخصصی علوم اعصاب و کارشناسی ارشد روان شناسی شناختی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده است.

دانش اموختگان برتر هر یک از دوره ها در این مراسم لوح تقدیر و جوایز ویژه ای دریافت کردند. ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی جایزه مغز و شناخت "اهوازی" را به دانش آموختگان برتر اهدا کرد. علی بن عباس اهوازی معروف به مسعودی عصب شناس، پزشک و روان شناس برجسته ایرانی سده دهم هجری بود. او در شهر اهواز متولد شد. اهوازی از بزرگترین پزشکان دولت ال بویه و پزشک شخصی عضدالدوله بود.