*فرصت پایانی برای تکمیل مرحله ثبت نام دانشجویان

باسمه تعالی

اطلاعیه

فرصت پایانی برای تکمیل مرحله ثبت نام دانشجویان

آن دسته از دانشجویان که تاکنون نسبت به انتخاب واحدهای درسی یا پایان نامه و رساله و پرداخت شهریه متعلقه برای نیمسال تحصیلی 94-1393 از طریق " سامانه آموزش " اقدام نکرده­اند لازم است حداکثر تا روز پنجشنبه 29 آبان 1393 نسبت به انجام مراحل آن مطابق با " راهنمای انتخاب واحد "  مندرج در سامانه اینترنتی پژوهشکده اقدام نمایند. در صورت عدم دسترسی به اینترنت، مراجعه حضوری به دفتر اموزش  و دفتر مالی پژوهشکده در تمام  روزهای هفته انجام پذیر است.

عدم ارائه برگه انتخاب واحد به دفتر آموزش و یا عدم پرداخت شهریه نیمسال و بدهی های قبلی تا تاریخ اعلام شده، بر اساس فصل هفتم ائین نامه آموزشی دوره دکتری تخصصی و فصل هشتم آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم شناختی،مشمول وضعیت لغو ثبت نام، محرومیت از حضور در کلاس های درس و شرکت در جلسات امتحانی یا پیگیری جریان پایان نامه شده،منجر به ایجاد فاصله تحصیلی و نتیجتاً  ارسال گزارش غیبت تحصیلی دانشجو به وزارت علوم خواهد شد.

لازم به تذکر است که دانشجویانی که واحدهای درسی خود را به اتمام رسانده و در حال گذراندن پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود هستند نیز باید در ابتدای هر نیمسال مراحل ثبت نام و اخذ واحدهای مربوطه را طی کرده، با امور مالی تسویه حساب نمایند. در غیر این صورت مشمول وضعیت بالا خواهند بود.

پژوهشکده علوم شناختی