*دکتر مرادی به عنوان سرپرست جدید پژوهشکده علوم شناختی معرفی شد

در مراسمی در روز پنجشنبه، 21 شهریور  1392 از زحمات آقای دکتر حمید رضا پوراعتماد در سمت ریاست پژوهشکده علوم شناختی طی سه سال گذشته قدردانی شد و آقای دکتر علی رضا مرادی به عنوان سرپرست جدید پژوهشکده معرفی گردید.  در این مراسم که در سالن نشست های پژوهشکده برگزار شد دکتر کمال خرازی، ریاست هیات امنا، شماری از اساتید، دانشجویان و  همکاران پژوهشکده شرکت داشتند.

دکتر مرادی دارای مرتبه علمی استاد تمام روان شناسی بالینی در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی است. ایشان دانش آموختۀ روان شناسی بالینی از انستیتو روان پزشکی، دانشکده پزشکی کینگز کالج، دانشگاه لندن است. دکتر مرادی قبلاً در دانشگاه خوارزمی مدیریت گروه روان شناسی، معاونت پژوهشی، معاونت آموزشی و معاونت دانشجوئی و فرهنگی آن دانشگاه را بر عهده داشته است. ایشان قبل از قبول مسئولیت جدید، مسئولیت معاونت پژوهشی پژوهشکده علوم شناختی را عهده دار بود.

دکتر خرازی در این مراسم ضمن قدردانی از نقش آقای دکتر پوراعتماد در توسعۀ فعالیتهای پژوهشکده در چند سال اخیر و همچنین مشارکت ایشان در توسعۀ علوم  شناختی در سطح ملی، ابراز اطمینان نمود که ایشان در سمت جدیدشان به عنوان رئیس پژوهشکدۀ علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی نیز در جهت توسعه این دانش جدید تلاشهای مؤثری خواهند داشت. دکتر خرازی همچنین اظهار امیدواری نمود که مسیر پیشرفت پژوهشکده علوم شناختی در دوران مدبریت دکتر مرادی نیز همچنان ادامه یابد.

دکتر پوراعتماد دکتری روان شناسی بالینی خود را در سال 1377 از دانشگاه لندن دریافت نمود و از سال 1380 عضو هیات علمی گروه روان شناسی دانشگاه شهید بهشتی بوده است. ایشان اخیراً به ریاست پژوهشکده جدید التاسیس علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی منصوب شده است. ایشاندر سال های 88-1385 ریاست دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه شهید بهشتی را عهده دار بوده است.  علاوه بر فعالیت های پژوهشی و عضویت در شماری از مرکزهای مطالعاتی و گروه های حرفه ای، وی از سال 1389 مسئولیت مجله "روانشناسی کاربردی" (علمی-پژوهشی) را بر عهده دارد. ایشان همچنین عضو و رئیس هیات مدیره انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران است.